Aangepaste kleding

Aangepaste kleding

Ben jij toe aan een nieuwe pyjama? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want met deze zachte Hansop met ritssluiting voor zowel rug als benen slaap je lekkerder dan ooit! Het is een zacht pak gemaakt van polyester en katoen, dus een koude nacht zal verleden tijd zijn. Het product is donkerblauw van kleur en heeft op een paar plekken lichtblauwe stukken, wat het niet te eentonig maakt. Je zult je nachtrust zien verbeteren bij het dragen van deze luxe, want hij zit lekker comfortabel.

 

Wat maakt het type Hansop kleding zo speciaal?

Wat zo speciaal is aan de Hansop pyjama’s, is de functionaliteit van het product. Deze Hansop is namelijk voor alle soorten volwassen mensen geschikt. We bieden hem dan ook aan in verschillende maten, zodat iedereen zijn of haar eigen maat kan dragen!

Niet alleen voor het comfortabele is hij heel prettig, ook speciaal voor onrustige mensen kan dit een extra rust geven tijdens het slapen. Doordat je niet meerdere verschillende kledingstukken hoeft te dragen maakt het voor deze mensen ook extra gemakkelijk. Je wil toch niet een onrustige nacht hebben door je kleding die jou in de weg zit?

Aangepaste kleding voor mensen op leeftijd?

Ook voor mensen op leeftijd is het een ideale uitvinding! Vooral in de zorg merken veel medewerkers dat ze patiënten hebben die hun kleding ’s nachts uittrekken. Zo wordt dat vooral ervaren met mensen die bijvoorbeeld dementie hebben. Door ook juist die mensen te helpen en de nachtrust te verbeteren, bieden wij deze ideale pyjama aan!

Maar dit product is niet alleen maar geschikt voor ouderen omdat ze hun nachtkleding onopzettelijk uittrekken, maar ook juist voor het opzettelijke uittrekken van de kleding.

 

Hansop kleding met rits sluiting

Door de ritssluitingen van deze blauwe luxe kun je het heel eenvoudig bij iemand uittrekken. Je hoeft slechts de ritssluiting te openen en vervolgens kan de persoon de Hansop gemakkelijk uittrekken met eventuele hulp van de verzorger, dat is toch ideaal?

Naast het feit dat deze mensen zichzelf uitkleden, kunnen ze nu ook niet meer aan het incontinentiemateriaal zitten. Dat voorkomt dit product doordat er alleen aan de achterkant een ritssluiting zit, waar ze erg lastig bij kunnen komen. Kortom, in de zorg is dit product ook zeer geschikt.

De nachtrust zal als nooit tevoren zijn met dit product. Het heeft zoveel voordelen voor zowel mensen in de zorg als mensen die op zoek zijn naar comfortabele nachtkleding.

FAQ over aangepaste kleding kopen

Voor wie is de aangepaste kleding bedoeld die jullie verkopen?

De aangepaste kleding kan iedereen kopen en door iedereen gedragen worden, maar deze moet wel met behulp van iemand anders gesloten worden. Andersom zit de sluiting op de rug waardoor het uittrekken ook niet mogelijk is zonder hulp van iemand anders. De aangepaste kleding van Karmahealthcare is geschikt voor jong en oud, en is er in heren- en damesmodellen. De kleding is met veel aandacht en liefde gemaakt, met respect voor mens en milieu, en is erop gemaakt om comfortabel gedragen te worden. We hebben bovendien verschillende uitvoeringen, zodat het er ook nog gewoon leuk uit ziet. 

Aaangepaste kleding kopen door zorgverleners

Zorgverleners kopen de aangepaste kleding bij Karma Healthcare. Aangepaste kleding wordt veel in de zorg gebruikt. De kleding die wij ontwikkeld hebben is zo gemaakt, dat de ritssluiting aan de achterzijde van de kleding zit. U kunt als zorg verlener dan de rits open maken, maar de client zelf zijn of haar kleding verder laten uittrekken. Er is gebleken dat dat soort kleine vaardigheden voor de patiënt weldadig kunnen zijn, dus dat is mooi meegenomen. Vooral als de client tijdens het slapen onrustig is en daarmee wellicht luiers of verband verwijdert is deze oplossing ideaal.

Hoe werkt aangepaste kleding?

Aangepaste kleding is kleding die gemaakt wordt met ritssluitingen, die doorgaans op de rug van het kledingstuk zijn aangebracht. Daardoor is het voor degene die de aangepaste kleding draagt vrijwel niet mogelijk om deze zelfstandig uit te trekken. Bedoeld of onbedoeld kunnen mensen de neiging krijgen om zich van hun kleding of incontinentiemateriaal te ontdoen, deze aangepaste kleding zit zo comfortabel dat uw client zich er ook gewoon heerlijk in voelt, en dat geeft een stuk rust. De aangepaste kleding kan in verschillende modellen geleverd worden, maar ook op maat gemaakt. Gratis verzending als je aangepaste kleding koopt voor meer dan 70 euro, bekijk nu de website van Karmahealthcare.nl

 

Voor wie is Karma Healthcare bedoeld?

Karmahealthcare.nl wordt steeds beter gevonden door zorgverleners. Onze aangepaste kleding wordt met de hand gemaakt, met toevoeging van een flinke portie liefde. De materialen die we gebruiken zijn heel zacht aan de huid, en de aangepaste kleding zit als gegoten waardoor er sprake is van groot comfort. De pasvorm van de aangepaste kleding is precies goed, en dat betekent dat de kwaliteit van uw nachtrust er enorm op vooruit zult gaan als u of uw client de aangepaste kleding gaat dragen. Omdat we de beste en de meest milieuvriendelijke grondstoffen gebruiken die met respect voor mens en natuur gemaakt worden kunt u zich met een gerust hart te rusten leggen.

 

Bent u goed genoeg geïnformeerd over aangepaste kleding kopen?
Wellicht wilt u meer informatie over wie wij zijn of over onze producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links: