Heupbeschermers

Wat zijn heupbeschermers?

Heupbeschermers zijn ontworpen om het lichaam, en dan in het bijzonder de heupen, te beschermen tegen kneuzingen en breuken. Sommige cliënten hebben moeite met het bewaren van hun evenwicht, en lopen daardoor een groter risico om zich te stoten of te vallen. Met name bij cliënten die problemen hebben met het aanmaken van calcium, of die door wat voor oorzaak dan ook broze, en dus makkelijk breekbare botten hebben kan dat een probleem zijn. Als ze vallen en iets breken is herstel van de breuk een grote zorg, en een veel langduriger proces dan men zou willen doordat de aanmaak van nieuw bot belemmerd wordt. Maar ook kneuzingen kunnen makkelijk opgelopen worden met stoten, heupbeschermers helpen om dit te voorkomen.

Welke maten heupbeschermers zijn er?

De maten die bij Karmahealthcare.nl voor de heupbeschermers beschikbaar zijn, zijn de standaardmaten, van maat s tot maat xl. Mocht het nodig zijn dan kunnen we elke maat voor u maken.

Wat zijn de voor- en de nadelen van heupbeschermers?

Er zijn verschillende modellen heupbeschermers bij karmahealthcare.nl te bestellen, elk met zijn eigen kenmerken. De heupbeschermers kunnen extra bescherming op de billen hebben, of op de zijkanten van de heupen. Ook hebben we heupbeschermers die speciaal gemaakt zijn voor onder de hansop.
Door het speciale ontwerp heeft de client geen last van naden, en de zowel de stof zelf als de zogenaamde stootkussens die in de heupbeschermers verwerkt zijn, zijn goed ademend, waarmee deze heupbeschermers perfect zijn om met groot comfort te dragen. Het materiaal waarvan we het stootgedeelte maken is erg licht in gewicht. Dat maakt dat de kleding waar de heupbeschermers ondergaan niet onnodig bulkig is, en dat de client die de heupbeschermers draagt, daar eigenlijk niets van merkt.
De heupbeschermers die wij aanbieden zitten verwerkt in een broekje, wat ervoor zorgt dat de beschermers op hun plaats blijven zitten. In sommige gevallen is het gebruik van dit type heupbeschermer minder handig, omdat de broek uitgetrokken moet worden om het incontinentiemateriaal te verwisselen. Indien u daarvoor aanvullend advies nodig heeft kunt u altijd bij ons terecht.

Wat kan Karma Healthcare voor u betekenen?

U kunt bij Karmahealthcare.nl terecht voor vele soorten aangepaste kleding, maar wat u ook bestelt, bij Karmahealthcare.nl wordt alles met de hand gemaakt, en houden we rekening met het milieu. Dat laat zich zien in het hele productieproces, door, daar waar dat mogelijk is, gebruik te maken van uitsluitend duurzame grondstoffen. We maken ook aangepaste kleding op maat, zo ook de heupbeschermers, dus we kunnen altijd helpen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over de heupbeschermers? Ook andere artikelen kunnen interessant voor u zijn:.
– Aangepaste kleding
– Hansop
– Plukpak