Hansop

Hansop

Welkom op de producten pagina met de prachtige Hansop artikelen. In onze webshop verkopen wij zoals u ziet body’s, pyjama’s en beschermende middelen. Naast dat er goed materiaal geleverd wordt zijn de prijzen ook nog eens betaalbaar. Een Win-win situatie!

 

 

Hansop body

 

Laten we de verschillende artikelen eens onder de loep nemen om te kijken wat de desbetreffende producten allemaal met zich mee brengt. Te beginnen met de twee verschillende body’s, deze lijken misschien op elkaar maar er zit daadwerkelijk verschil tussen. Beide zijn de modellen voorzien van een rug sluiting alleen heeft de duurdere variant een extra sluiting namelijk bij de benen. Het kan prima gedragen worden onder normale kleding en beschermt goed tegen uitkleden. Daarnaast kunnen wonden goed genezen en geeft het de huid rust die het nodig heeft tijdens herstellen. Dit product is te bestellen in de kleur zwart/blauw en in verschillende maten. Als u op het artikel zelf klikt krijgt u alle informatie te zien en is een bestelling plaatsen mogelijk.

 

Hansop Pyjama

Naast de prachtige body’s verkopen wij ook Hansop pyjama’s. Wederom verkrijgbaar in twee verschillende varianten namelijk met een beensluiting of met een beensluiting en rug sluiting. De verschillende modellen kunt u herkennen aan de titel van het product. De pyjama’s zijn gemaakt van katoen en polyester. Dit voelt aan als een prettig en zacht materiaal en zal daarom ook zorgen voor een goede nachtrust. Daarnaast biedt het ook uitkomst aan personen die aan eventuele incontinentiemateriaal komen. Het product wordt geleverd in de kleur zwart/blauw en is verkrijgbaar in verschillende maten, deze kunt u terugvinden als er op het product geklikt wordt. Op de producten pagina kunt u ook heel makkelijk de maten tabel vinden die duidelijk aangeeft welke maat het meest geschikt is. Mocht u hier vragen over hebben dan mag er altijd contact worden opgenomen en zullen wij u hier zo goed mogelijk in voorzien.

 

Heupbeschermers

 

De laatste producten die wij ook verkopen op onze webshop zijn de heupbeschermers. Verkrijgbaar met of zonder protecors. Dit product biedt gewenste steun bij een mogelijke val, door de geplaatste protectors zal een breuk worden voorkomen omdat hierdoor de klap opgangen wordt. Dit product is voor nu alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Maar wel in alle gewenste en gevraagde maten.