Aangepaste kleding

Aangepaste kleding

Ben jij toe aan een nieuwe pyjama? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want met deze zachte Hansop met ritssluiting voor zowel rug als benen slaap je lekkerder dan ooit! Het is een zacht pak gemaakt van polyester en katoen, dus een koude nacht zal verleden tijd zijn. Het product is donkerblauw van kleur en heeft op een paar plekken lichtblauwe stukken, wat het niet te eentonig maakt. Je zult je nachtrust zien verbeteren bij het dragen van deze luxe, want hij zit lekker comfortabel.

 

Wat maakt het type Hansop kleding zo speciaal?

Wat zo speciaal is aan de Hansop pyjama’s, is de functionaliteit van het product. Deze Hansop is namelijk voor alle soorten volwassen mensen geschikt. We bieden hem dan ook aan in verschillende maten, zodat iedereen zijn of haar eigen maat kan dragen!

Niet alleen voor het comfortabele is hij heel prettig, ook speciaal voor onrustige mensen kan dit een extra rust geven tijdens het slapen. Doordat je niet meerdere verschillende kledingstukken hoeft te dragen maakt het voor deze mensen ook extra gemakkelijk. Je wil toch niet een onrustige nacht hebben door je kleding die jou in de weg zit?

Aangepaste kleding voor mensen op leeftijd?

Ook voor mensen op leeftijd is het een ideale uitvinding! Vooral in de zorg merken veel medewerkers dat ze patiënten hebben die hun kleding ’s nachts uittrekken. Zo wordt dat vooral ervaren met mensen die bijvoorbeeld dementie hebben. Door ook juist die mensen te helpen en de nachtrust te verbeteren, bieden wij deze ideale pyjama aan!

Maar dit product is niet alleen maar geschikt voor ouderen omdat ze hun nachtkleding onopzettelijk uittrekken, maar ook juist voor het opzettelijke uittrekken van de kleding.

 

Hansop kleding met rits sluiting

Door de ritssluitingen van deze blauwe luxe kun je het heel eenvoudig bij iemand uittrekken. Je hoeft slechts de ritssluiting te openen en vervolgens kan de persoon de Hansop gemakkelijk uittrekken met eventuele hulp van de verzorger, dat is toch ideaal?

Naast het feit dat deze mensen zichzelf uitkleden, kunnen ze nu ook niet meer aan het incontinentiemateriaal zitten. Dat voorkomt dit product doordat er alleen aan de achterkant een ritssluiting zit, waar ze erg lastig bij kunnen komen. Kortom, in de zorg is dit product ook zeer geschikt.

De nachtrust zal als nooit tevoren zijn met dit product. Het heeft zoveel voordelen voor zowel mensen in de zorg als mensen die op zoek zijn naar comfortabele nachtkleding.